Taxi bestellen

Een taxi bestellen doet u het beste bij Boogaard Taxiservice. Wij zijn het vervoersbedrijf voor personen in de regio Leiden. Wij bestaan meer dan 10 jaar en hebben in die tijd duizenden mensen op weg geholpen. Als taxibedrijf staan wij bekend om onze professionaliteit, comfort, betrouwbaarheid en stiptheid. U kunt altijd op ons rekenen  –  24 uur per dag en zeven dagen per week. Al veel tevreden klanten gingen u voor.

Bijzondere wensen voor uw taxivervoer

Heeft u bijzondere wensen voor uw taxivervoer? Daarin gaat Boogaard Taxiservice met u mee. U kunt bij ons een standaard taxi bestellen voor 4 personen. Daarbij vervoeren wij grotere groepen van 8 personen. Verder vervoeren we senioren, leerlingen en bedrijven. Vraag bij ons een offerte op voor uw bijzondere wensen voor personenvervoer en wij overhandigen u snel een prijs.

Boogaard Taxiservice brengt u ver

Wilt u een taxi bestellen die u letterlijk en figuurlijk verder brengt? Wij zijn vooral actief in de gemeente Leiden. Daarnaast rijden wij ook naar Leiderdorp, Sassenheim, Noordwijk, Valkenburg, Oegstgeest, Warmond, Voorschoten, Wassenaar en Den Haag. Ook de luchthavens rijden wij voor u aan. Onze klanten brengen wij naar Schiphol, Rotterdam The Hague Airport, Eindhoven, Maastricht, Antwerpen en Brussel. Een taxi bestellen zorgt ervoor dat u ontspannen op uw bestemming aankomt. Met onze ervaren en professionele chauffeurs komt dat altijd voor elkaar. Neem gelijk contact op als u een taxi wil bestellen.

Taxi bestellen? Reserveer telefonisch of via de mail

Waarom een taxi bestellen bij Boogaard Taxiservice. Wij zijn altijd op de weg voor onze klanten. Via ons kunt u profiteren van vaste lage tarieven die wij vooraf communiceren. U komt dus nooit voor verrassingen te staan. Reserveer nu via de mail of neem telefonsich contact op via mail@boogaardtaxiservice.nl of 071 – 5235070.