Skip to main content

Taxi Leiden

Taxi Boogaard: uw taxi in/naar/vanuit Leiden

Welkom bij Taxi Boogaard, uw taxibedrijf in Leiden en omstreken. Voor een taxi in Leiden belt u taxi Boogaard. Wij zijn een betrouwbaar vervoersbedrijf dat u verbindt met de rest van het land. Taxi Boogaard brengt u comfortabel en op tijd naar de plek waar u wilt zijn. Veilig, op tijd en dus zonder stress dat u te laat komt. Of het nu gaat om een taxi vanuit Leiden naar Schiphol, vervoer voor senioren of een taxi naar het station, u bent bij ons aan het juiste adres.

Boek een Taxi

Taxi uit Leiden brengt u overal naar toe

Reizen met Taxi Boogaard staat garant voor een betrouwbare, comfortabele taxirit. Persoonlijke aandacht staat hierbij centraal. De chauffeurs hebben jarenlange ervaring in verschillende facetten van het personenvervoer. Zij voorzien u in al uw behoeften als het gaat om persoonlijk vervoer. Ons bedrijf bestaat al meer dan 10 jaar en wij zijn een bekende naam in de regio. Wij vervoeren u met de taxi vanuit Leiden naar elke andere plek in Nederland. Wij raden u wel aan om in de vakantieperiodes en rondom de feestdagen tijdig te reserveren, omdat het dan erg druk kan zijn.

Boek een Taxi

Taxi in Leiden reserveren

Taxi Boogaard uit Leiden is zeven dagen per week bereikbaar voor comfortabel en betrouwbaar personenvervoer. Vervoer van en naar Schiphol behoort ook tot de mogelijkheden. Zelfs als u ‘s nachts vertrekt of aankomt, staan wij voor u klaar. Comfort betekent naast een fijne rit ook betaalgemak. U betaalt de rit als wij op uw bestemming zijn. Dit kan met een pinpas, creditcard of zelfs met een Tikkie.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, tijdstippen en tarieven voor de taxi in Leiden? Bel ons dan op 071 – 5235070 of mail naar mail@taxiserviceboogaard.nl.