Skip to main content

Taxi Oegstgeest

De betrouwbaarste taxi service in Oegstgeest

Ben je op zoek naar een taxi naar of vanuit Oegstgeest? Geen zorgen! Boogaard Taxi Service staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. U krijgt bij ons een vaste prijs als u vooraf boekt. Wij laten dit gelijk aan u weten, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Boogaard Taxi Service bestaat al meer dan 10 jaar. We hebben een goede naam in de regio Leiden vanwege onze kwaliteit, betrouwbaarheid en het comfort van onze voertuigen.

Boek een Taxi

Speciale wensen voor uw taxi in Oegstgeest

Naast dat wij goed zijn in standaard personenvervoer, kunt u ook een taxi in Oegstgeest bestellen met bijzondere wensen. Wij brengen u naar de Schiphol, maar ook de andere luchthavens zijn voor ons geen enkel probleem. Denk hierbij aan Rotterdam, Eindhoven of Antwerpen. Bent u gezellig een avondje uit geweest? Bel dan de nachttaxi van Boogaard. Dat kunt u doen voor een gezelschap van 4 personen. U kunt ook een busje reserveren voor 7 personen. Wij zorgen dat iedereen veilig met de taxi in Oegstgeest aankomt.

Boek een Taxi

Reserveer vandaag nog uw taxi in Oegstgeest

Boogaard Taxiservice is zeven dagen per week bereikbaar voor comfortabel vervoer in of naar Oegstgeest. U kunt ook bij ons terecht voor specifiek vervoer. Denk hierbij aan taxiservice voor grotere groepen, bedrijven, leerlingen of senioren. Comfort betekent ook gemak met betalen. Heeft u de taxi al eerder gereserveerd? Betaal dan de rit vooraf, nadat u een overzichtelijke offerte heeft ontvangen. U kunt ook gelijk na de rit betalen met pin, creditcard of Tikkie. Reserveer uw taxi naar of vanuit Oegstgeest via 071 – 5235070. Of mail ons op mail@boogaardtaxiservice.nl. Reserveer vandaag nog!