Skip to main content

Taxi Voorschoten

Bel Boogaard Taxiservice als u op zoek bent naar comfortabele taxi naar of vanuit Voorschoten. Het vervoer van Boogaard is comfortabel, betrouwbaar en betaalbaar. Wij werken met vaste chauffeurs die al lange staat van dienst hebben in de taxibranche. Wij brengen u veilig naar de plek van bestemming. Een paar minuten voor de tijd van vertrek staan we voor u klaar. Uiteraard checken we het verkeer vooraf op ongevallen en files. Wanneer nodig passen we de vertrektijd aan. Zo komt u altijd ontspannen aan met de taxi en en vanuit Voorschoten.

Boek een Taxi
Taxi Voorschoten - Boogaard Taxiservice
Taxi Voorschoten - Boogaard Taxiservice

Rij met de taxi vanuit Voorschoten naar de luchthaven

Heeft u eindelijk vakantie? Dan wilt u deze natuurlijk zo ontspannen mogelijk doorbrengen, van begin tot eind. Laat uw auto dan thuis voor de deur staan en neem de taxi vanuit Voorschoten naar de luchthaven. Dit kan natuurlijk Schiphol zijn, maar wij brengen u verder ook naar Rotterdam, Eindhoven, Brussel, Antwerpen of Düsseldorf. Belangrijk is wel dat u vooraf tijdig reserveert. Dan weet u zeker dat er een taxi beschikbaar is op de dag dat u vertrekt. Wilt u ook dat we u weer komen halen? Dat kunt u al met de heenreis laten weten. Geef uw vluchtnummer aan ons door, zodat wij niet onnodig lang op u hoeven te wachten. Uw taxi naar Voorschoten staat er precies op het moment dat u dat nodig heeft.

Boek een Taxi

Comfortabele taxi in of naar Voorschoten reserveren

Vanuit Voorschoten is het fijn om met de taxi te reizen. U zit met de auto zo op de weg naar Leiden, Den Haag of Amsterdam. Door onze jarenlange ervaring kennen wij de omgeving goed. Zo brengen we u snel naar de plek van bestemming zonder zorgen. Reserveer uw taxi vanuit of naar Voorschoten via 071 – 5235070. Mailen kan ook naar mail@taxiserviceboogaard.nl. Betalen kan met pin, creditcard of Tikkie. Reserveer nu!