Taxi Voorschoten

Bent u op zoek naar optimale service en een taxibedrijf dat altijd op tijd is, dan is vervoer met Taxi Boogaard het taxibedrijf wat u zoekt. Taxi Voorschoten is onderdeel van Taxi Boogaard en biedt u optimale service om zorgeloos te kunnen reizen. Naast particulier vervoer vervoeren wij u ook graag zakelijk van en naar Voorschoten.

Taxi Voorschoten

Wanneer u zich wil verplaatsen binnen Voorschoten of van en naar de omgeving van Voorschoten, neem dan contact op met Taxi Voorschoten en laat ons u veilig en snel vervoeren tegen een zeer schappelijke prijs! Onze chauffeurs zijn professionele taxi chauffeurs die discreet en betrouwbaar zijn. U zult comfortabel en rustig met ons reizen. Laat u verrassen door onze optimale service.

Schiphol Service

Vertrekt u binnenkort naar het buitenland, en vliegt u via Schiphol? Wij bieden zeer concurrerende tarieven voor zowel het brengen als het halen op Schiphol. U wordt stipt op tijd gehaald en gebracht zodat u onbezorgd kunt genieten van uw welverdiende vakantie.

Moet u voor zaken naar het buitenland? Ook dan zijn wij u graag van dienst. 

Ons Team

Inmiddels bestaat ons team uit 7 ervaren chauffeurs. Iedereen verdient het om zorgeloos, op tijd en comfortabel naar plaats van bestemming te worden gebracht, of uw rit nu ver is of dichtbij, zakelijk of particulier.

Klanten

Nu we met deze nieuwe standaarden al vele tevreden klanten vervoeren, weten we dat we de juiste keuze gemaakt hebben. Graag verwelkomen wij ook u als nieuwe klant. Wij nodigen u van harte uit onze service te testen.

Onze auto’s

Wij rijden in een wagenpark van Mercedes auto’s uit het topsegment met luxe uitvoering, zodat uw rit optimaal naar wens zal zijn.