Skip to main content

Taxi Schiphol 

Begin uw vakantie ontspannen met Boogaard Taxiservice. Reis met de taxi naar Schiphol. U betaalt dan geen torenhoge parkeerkosten en u riskeert geen vertraging met de trein. Het fijnste is nog dat u niet hoeft over te stappen met zware koffers. Ga met de taxi naar Schiphol in één directe verbinding. Het beste is om vooraf te reserveren, zodat u zeker weet dat er een auto vrij is voor u. Reserveer gelijk uw terugreis en geef het vluchtnummer aan ons door. Wij staan dan weer voor u klaar, zodra u de luchthaven verlaat.

Boek een Taxi

Taxi naar Schiphol en andere luchthavens

Tegenwoordig reizen ook steeds meer mensen via een andere luchthaven. Naast dat wij u met de taxi naar Schiphol brengen, zetten wij u uiteraard ook af op Rotterdam The Hague Airport, Eindhoven, Maastricht, Antwerpen, Brussel of zelfs Düsseldorf. U hoeft zelf niet te rijden en u komt fit en ontspannen op de luchthaven aan. Dat is wel zo fijn als u nog een lange reis voor de boeg hebt. Reserveer via de mail of telefonisch.

Boek een Taxi

Taxiservice regio Leiden

Wilt u gebruikmaken van een taxi richting Schiphol? Dan bent u bij Boogaard Taxiservice aan het juiste adres. Wij werken in de regio Leiden, Leiderdorp, Valkenburg en Warmond. Schiphol is voor ons ook geen enkel probleem. De luchthaven is slechts een klein half uurtje rijden. We checken de weg vooraf op files en zo bepalen wij de vertrektijd vanaf uw woning. Met Boogaard Taxiservice hoeft u zich nooit te haasten.

Bestel uw taxi naar Schiphol – online of telefonisch

Bestel uw taxi naar of van Schiphol via Boogaard Taxiservice. Wij staan 7 dagen per week en 24 uur per dag voor u klaar. U kunt bij ons een standaard personenauto reserveren of een busje voor 8 personen. Wel zo makkelijk als u met een groter gezelschap op reis gaat. Reserveer vooraf en dan komen wij met een heldere prijsopgave. Boogaard Taxiservice is te bereiken via 071 – 5235070. Of mail ons op mail@boogaardtaxiservice.nl. Reserveer nu uw taxi bij ons!