Skip to main content

Taxi Leiden Schiphol

Voordelig taxi vervoer van Leiden naar Schiphol Airport

Bij ons bent u verzekerd van een zorgeloze reis met een vast lage prijs van slechts €62. Onze chauffeurs, altijd correct gekleed en professioneel, staan 24 uur per dag, 7 dagen per week tot uw dienst om u in luxe en comfort naar uw bestemming te brengen. Kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid, kies voor onze voordelige taxiservice.

Boek een Taxi

Goede service staat bij ons hoog in het vaandel

Wij verzorgen niet alleen ritten naar de luchthaven, maar ook retourritten vanaf Schiphol. Onze chauffeurs monitoren continu de status van uw vlucht om het ophaalmoment van uw taxi naadloos aan te passen. Zelfs als er onverwachte vertragingen optreden, zoals langere wachttijden bij de douane, kunt u direct contact opnemen met uw chauffeur, wiens contactgegevens in uw bevestigingsmail staan.

Scherpste tarieven

Reizen met onze voordelige Schipholtaxi betekent profiteren van onze scherpste tarieven, die tot wel 70% voordeliger zijn dan de meterprijs.

Boek een Taxi

Taxi in Leiden reserveren

Taxi Boogaard uit Leiden is zeven dagen per week bereikbaar voor comfortabel en betrouwbaar personenvervoer. Vervoer van en naar Schiphol behoort ook tot de mogelijkheden. Zelfs als u ‘s nachts vertrekt of aankomt, staan wij voor u klaar. Comfort betekent naast een fijne rit ook betaalgemak. U betaalt de rit als wij op uw bestemming zijn. Dit kan met een pinpas, creditcard of zelfs met een Tikkie.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, tijdstippen en tarieven voor de taxi in Leiden? Bel ons dan op 071 – 5235070 of mail naar mail@taxiserviceboogaard.nl.