Skip to main content

Taxi Wassenaar

Stap in en laat ons je naar je bestemming in Wassenaar en omgeving brengen met comfort en gemak. Of je nu op weg bent naar een belangrijke afspraak, een dagje wilt winkelen of een avondje uit in de stad plant, onze toegewijde chauffeurs staan voor je klaar om je veilig en op tijd te vervoeren.

Geniet van de rit terwijl wij je door de straten van Wassenaar leiden. Onze ervaren chauffeurs kennen de beste routes en zorgen ervoor dat je comfortabel en zonder stress op je plaats van bestemming aankomt.

Boek een Taxi
Taxi Wassenaar - Boogaard Taxiservice
Taxi Wassenaar

Taxi uit Wassenaar brengt u overal naar toe

Bel Boogaard Taxiservice als u een taxi in Wassenaar wilt reserveren. Wilt u verder rijden dan Wassenaar? Ook dan kunnen we u goed helpen. Ons werkgebied bevat plaatsen zoals Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Warmond, de Bollenstreek en Leiderdorp. Ook vervoer naar plaatsen als Den Haag,  Rotterdam of Haarlem behoren tot de mogelijkheden. Als u op vakantie gaat, brengen wij u met gemak naar Schiphol, Rotterdam The Hague Airport, Eindhoven of Antwerpen. Waarom kiezen voor Boogaard Taxiservice?

  • 24 uur per dag op tijd op uw bestemming;
  • de beste taxiservice van Leiden en omstreken;
  • altijd vaste lage tarieven
  • betaal met cash, pin, creditcard of Tikkie;
  • professionele en vriendelijke chauffeur;
  • reserveren gaat eenvoudig via telefoon of mail.
Boek een Taxi

Comfortabele taxi in of naar Wassenaar reserveren

Geniet van het gemak van reizen met de taxi in Wassenaar! Of je nu op weg bent naar Leiden, Den Haag, Amsterdam of een andere bestemming, wij zorgen ervoor dat je comfortabel en op tijd aankomt. Met onze uitgebreide ervaring kennen we de omgeving van Wassenaar als geen ander. Onze ervaren chauffeurs brengen je snel en veilig naar je bestemming, zodat je zonder zorgen kunt reizen.

Reserveer je taxi vanuit of naar Wassenaar door te bellen naar 071 – 5235070 of stuur een e-mail naar mail@taxiserviceboogaard.nl. We bieden diverse betaalopties, waaronder pin, creditcard en Tikkie, voor jouw gemak.