Skip to main content

Taxi Voorhout

Welkom bij Boogaard Taxiservice, dé vertrouwde taxi in Voorhout en omliggende gebieden. Voor al uw vervoersbehoeften in deze regio kunt u altijd rekenen op Boogaard. Wij zorgen voor een veilige en betrouwbare verbinding met bestemmingen door heel Nederland. Of u nu op zoek bent naar zakelijk vervoer naar Schiphol, een rit naar het treinstation, vervoer voor ouderen, of een taxirit met speciale zorg en begeleiding, bij ons bent u aan het juiste adres. Laat u comfortabel en zorgeloos vervoeren vanuit of naar Voorhout door Boogaard Taxiservice.

Boek een Taxi

Hét adres voor uw taxi in de regio Voorhout

Bel Boogaard Taxiservice als u een taxi in Voorhout wilt reserveren. Wilt u verder rijden dan Voorhout? Ook dan kunnen we u goed helpen. Ons werkgebied bevat plaatsen zoals Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Warmond, de Bollenstreek en Leiderdorp. Ook vervoer naar plaatsen als Den Haag, Wassenaar, Rotterdam of Haarlem behoren tot de mogelijkheden. Als u op vakantie gaat, brengen wij u met gemak naar Schiphol, Rotterdam The Hague Airport, Eindhoven of Antwerpen. Waarom kiezen voor Boogaard Taxiservice?

  • 24 uur per dag op tijd op uw bestemming;
  • de beste taxiservice van Leiden en omstreken;
  • altijd vaste lage tarieven
  • betaal met cash, pin, creditcard of Tikkie;
  • professionele en vriendelijke chauffeur;
  • reserveren gaat eenvoudig via telefoon of mail.
Boek een Taxi

Reserveer nu uw taxi in Voorhout

Reserveer snel en eenvoudig uw taxi in of naar Voorhout. Boogaard Taxiservice staat bekend om de professionaliteit, kwaliteit en het comfort van de voertuigen. Onze chauffeurs zijn vriendelijk en betrouwbaar. Wij zijn altijd op tijd, zodat u ontspannen aankomt op de plek van bestemming. Boek nu uw taxi in Voorhout via het telefoonnummer 071 – 5235070. Of mail ons op mail@boogaardtaxiservice.nl. Reserveer vandaag nog!