Skip to main content

Taxi Noordwijkerhout

Welkom bij Boogaard Taxiservice, het bedrijf voor de taxi in Noordwijkerhout en omstreken. Voor een taxi in deze regio belt u natuurlijk Boogaard. Wij verbinden u veilig en vertrouwd met de rest van Nederland. Welk type vervoer u ook zoekt, wij zetten u op tijd af op de plek van bestemming. Of het nu gaat om zakelijke taxirit naar Schiphol, vervoer naar het station, ouderenvervoer of een taxirit met eventueel extra zorg en/of begeleiding, u bent bij ons aan het goede adres. Laat u met de taxi vervoeren vanuit of naar Noordwijkerhout door Boogaard Taxiservice.

Boek een Taxi

Hét adres voor uw taxi in de regio Noordwijkerhout

Bel Boogaard Taxiservice als u een taxi in Noordwijkerhout wilt reserveren. Wilt u verder rijden dan Noordwijkerhout? Ook dan kunnen we u goed helpen. Ons werkgebied bevat plaatsen zoals Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Warmond, de Bollenstreek en Leiderdorp. Ook vervoer naar plaatsen als Den Haag, Wassenaar, Rotterdam of Haarlem behoren tot de mogelijkheden. Als u op vakantie gaat, brengen wij u met gemak naar Schiphol, Rotterdam The Hague Airport, Eindhoven of Antwerpen. Waarom kiezen voor Boogaard Taxiservice?

  • 24 uur per dag op tijd op uw bestemming;
  • de beste taxiservice van Leiden en omstreken;
  • altijd vaste lage tarieven
  • betaal met cash, pin, creditcard of Tikkie;
  • professionele en vriendelijke chauffeur;
  • reserveren gaat eenvoudig via telefoon of mail.
Boek een Taxi

Reserveer nu uw taxi in Noordwijkerhout

Reserveer snel en eenvoudig uw taxi in of naar Noordwijkerhout. Boogaard Taxiservice staat bekend om de professionaliteit, kwaliteit en het comfort van de voertuigen. Onze chauffeurs zijn vriendelijk en betrouwbaar. Wij zijn altijd op tijd, zodat u ontspannen aankomt op de plek van bestemming. Boek nu uw taxi in Noordwijkerhout via het telefoonnummer 071 – 5235070. Of mail ons op mail@boogaardtaxiservice.nl. Reserveer vandaag nog!